Serviciu activ

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, prezentate mai jos.

Accesul sau vizitarea acestui site de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dvs. cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Toate comenzile efectuate pe www.pre-pay.ro se supun contractului oficial legal de distribuire de reîncărcare credit telefonie mobile pe care Zoom Digital S.R.L. îl deține.

Efectuarea oricărui tip de comandă implică acordul implicit și explicit al utilizatorului cu termenii contractului de distribuție și se certifică prin semnătura electronica (conform prevederilor Legii nr. 45/2001). Se acceptă și cumpărători din alte țări și/sau livrarea către alte țări.

Atenție! Conform Legii comerțului electronic (Legea 365/2002 cu modificările aduse prin legea 121/2006) – „Art. 7. Validitatea, efectele juridice și proba contractelor încheiate prin mijloace electronice (1) Contractele încheiate prin mijloace electronice produc toate efectele pe care legea le recunoaște contractelor, atunci când sunt întrunite condițiile cerute de lege pentru validitatea acestora. (2) Pentru validitatea contractelor încheiate prin mijloace electronice, nu este necesar consimțământul prealabil al părților asupra utilizării mijloacelor electronice. (3) Proba încheierii contractelor prin mijloace electronice și a obligațiilor care rezultă dn aceste contracte este supusă dispozițiilor dreptului comun în materie de probă și prevederilor Legii nr. 455/2011 privind semnătura electronică.”

Prin excepția arătată de art. 16 din OUG nr 34/2014, privind drepturile consumatorului în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, creditele de reîncărcare telefonică nu pot fi returnate și nu sunt necesare prevederile speciale privind garanția și service-ul aplicat asupra produsului/serviciului. Art. 16 – Exceptări de la dreptul de retragere – „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele: … c) Furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.”

Informațiile furnizate de către Utilizatori vor fi stocate de către ZOOM DIGITAL S.R.L în format electronic și nu vor fi furnizate către nicio altă terță parte, decât cele implicate în mod direct de furnizarea serviciilor specifice site-ului www.pre-pay.ro. Mijlocul tehnic prin care furnizorul de servicii îl pune la dispoziție destinatarului pentru identificarea și corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor este adresa de e-mail contact@pre-pay.ro.

Limba în care se poate încheia contractual este numai limba română.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile pentru toate website-urile pentru care ZOOM DIGITAL S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Contractele se supun reglementărilor legale în vigoare împreună cu modificările ulterioare.

Termenii și condițiile de folosire se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termini de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerate competentă instanța judecătorească.

Drepturi de autor

ZOOM DIGITAL S.R.L. beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale. Conținutul integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scoprui comerciale fără acceptul al proprietarului. Declarăm pe propria răspundere ca întreg conținutul de pe site-ul www.pre-pay.ro este original și că folosește resurse (imagini de produs, video, text, specificații, etc) cu acceptul sursei (producător, furnizor, etc), fără să încalce legea copyright-ului. Raportarea cazurilor de încălcare a drepturilor de autor se va face în scris pe adresa de e-mail contact@pre-pay.ro.

Condiții de utilizare. Garanții

Utilizatorul folosește site-ul pe propria responsabilitate, ZOOM DIGITAL S.R.L. fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. ZOOM DIGITAL S.R.L. nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând și fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, etc, vor fi pedepsite conform legii.

Pentru a plasa o comandă, Utilizatorii trebuie să completeze formularul de comandă mentionând: număr de telefon, valoarea creditului cu care se dorește încărcată cartela, adresa de email a Utilizatorului, bifarea câmpurilor prin care Utilizatorul își exprimă acordul cu privire la prelucrarea datelor în mod explicit pentru plasarea comenzii

SC ZOOM DIGITAL SRL nu este răspunzător de înscrierile care nu sunt încarcate pe site, incluzând dar fără a se limita la probleme de ordin tehnic sau probleme tehnice independente de voința SC ZOMM DIGITAL SRL, pierderile, întărzierile sau orice alte probleme aparute la plasarea comenzii, cauzate de furnizorul Operatori de servicii sau furnizolul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care dorește să plaseze o comandă.

Pentru comenzile achitate cu cardul bancar online, livrarea produselor se va face doar după confirmarea procesatorului de plăți online în legătură cu debitarea contului bancar al clientului. Magazinul online www.pre-pay.ro declară pe propria răspundere că produsele comercializate nu sunt contrafăcute. În cazul în care apar situații de nemulțumire și în vederea realizării de conciliere internă, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: contact@pre-pay.ro.

ANPC - https://anpc.ro/
ODR - https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Ești pregătit să încarci?